.
.
.
.
.
Με το ντέρμπι παραμονής, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Λάρισα, πέφτει την Δευτέρα, η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΛ
Ο Παναιτωλικός την περασμένη Κυριακή, ταξίδεψε στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Μετά από 10 αγωνιστικές, αγνοεί την χαρά της νίκης, μετρώντας 4 ισοπαλίες και 6 ήττες και με 4 βαθμούς, είναι καθηλωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, απέχοντας 2 από την ΑΕΛ. Στο Αγρίνιο και σε 4 ματς, μετράει 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με τέρματα 2 υπέρ και 7 κατά.
Η ΑΕΛ από την μεριά της, υποδέχτηκε την περασμένη Τετάρτη, τον Άρη, σε εξ' αναβολής παιχνίδι, πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον ανώτερο, Άρη. Με 1 μόλις νίκη σε 9 παιχνίδια, έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση της Σούπερ Λιγκ, σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη. Μακριά από το Αλκαζάρ και σε 5 εξόδους, μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με τέρματα 4 υπέρ και 8 κατά.
Στα τελευταία 5 παιχνίδια στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος κόντρα στην ΑΕΛ, με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ σε όλα σκόραραν αμφότερες και είχαμε over 2,5 γκολ.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος σε 2 φετινά ματς, έχει δείξει 15 κίτρινες κάρτες.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
G/G και UNDER 4,5 γκολ
2-3 τέρματα
OVER 34,5 φάουλ
ΑΕΛ over 3,5 κάρτες.