.

.

.

.

 

.

//

//

//

Συνεχίζουν με νίκες, Ελλάδα και Σλοβενία(15/11)

Για την 5η αγωνιστική, του 3ου γκρουπ του Nations League C, η Εθνική μας ομάδα δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής, στην Μολδαβία, ενώ την ίδια ώρα η Σλοβενία υποδέχεται το Κόσοβο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σλοβενία 10

Ελλάδα 8

Κόσοβο 2

Μολδαβία 1

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Η Μολδαβία την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχτηκε την Σλοβενία, παρουσιάστηκε όμως κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Μετά από 4 παιχνίδια στον όμιλο, δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης και με 1 ισοπαλία και 3 ήττες, βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Στην έδρα της, έφερε ισοπαλία κόντρα στο Κόσοβο, ενώ ηττήθηκε από την Σλοβενία.

Η Ελλάδα από την άλλη, υποδέχτηκε το Κόσοβο, απογοήτευσε όμως με την εμφάνισή της, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έμεινε κολλημένη στην λευκή ισοπαλία. Μετά από 4 αγωνιστικές, η Εθνική μας παραμένει αήττητη, έχοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και με 8 βαθμούς, βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, απέχοντας 2 από την πρωτοπόρο, Σλοβενία. Εκτός έδρας, έφερε λευκή ισοπαλία στην Σλοβενία, ενώ απέδρασε από το Κόσοβο. Θα λείψουν οι Μάνταλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Γιαννούλης και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης, ενώ επιστρέφει ο Τσιμίκας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

2 και UNDER 3,5 γκολ

2-3 τέρματα

Ελλάδα πρώτη στα 5 κόρνερ

Γιακουμάκης να σκοράρει στο ματς.

 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ

Η Σλοβενία παρουσιάστηκε σοβαρή και αποτελεσματική στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μολδαβία και επικράτησε με το επιβλητικό, 4-0. Οι Σλοβένοι σημείωσαν έτσι την 3η νίκη τους σε 4 παιχνίδια, παραμένουν αήττητοι και με 10 βαθμούς, απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής στον όμιλο. Στην έδρα τους, έφεραν ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα, ενώ κέρδισαν την Μολδαβία.

Το Κόσοβο από την μεριά του, ταξίδεψε στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές απουσίες, κατάφερε όμως να σταθεί όρθιο και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Μετά από 4 αγώνες, πάντως, δεν έχει πετύχει νίκη, μετρώντας 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ. Εκτός έδρας και σε 2 εξόδους, έχει ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα σε Μολδαβία και Ελλάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

1 και UNDER 3,5 γκολ

2-3 τέρματα

Σλοβενία πρώτη στα 5 κόρνερ

OVER 4,5 κάρτες.

//
//