.

.

.

.

 

.

//

Η μάχη των σκόρερ του φετινού Μουντιάλ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη που θα γίνει για την πρωτιά στους σκόρερ του φετινού Μουντιάλ, ενώ αξίζει να ψάξουμε και τον συνδιασμό πρώτου σκόρερ και νικητή διοργάνωσης. Τέλος θα δώσουμε τις προβλέψεις μας και για τους πρώτους σκόρερ των 8 ομίλων.

Ξεκινώντας από τον 1ο όμιλο και με δεδομένο ότι η Βραζιλία είναι η ποιοτικότερη ομάδα, δύσκολα ο Νεϊμάρ θα χάσει την πρωτιά, γεγονός που δίνει 3,75 στον Stoiximan.

Στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ, φαβορί στον Stoiximan δίνεται ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος όμως είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί σε όλα τα ματς και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Θα ρισκάρω και θα πάω με την ποιότητα του Ρόμπεν Φαν Πέρσι σε απόδοση 7,00.

Στον 3ο όμιλο δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί μετά την απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο και αξίζει πονταρίσματος τόσο ο Ντρογκμπά με απόδοση 10,00 στον Stoiximan όσο και ο Ζερβίνιο με απόδοση 14,00.

Μεγάλη μάχη θα γίνει στον 4ο όμιλο, αφού υπάρχουν τεράστια ονόματα στην επιθετική γραμμή των ομάδων, όπως οι Σουάρεζ, Καβάνι, Μπαλοτέλι, Ρούνεϊ και Στάριτζ. Εκτιμώ ότι αξίζει το 7,00 του Μπαλοτέλι, το 8,50 του Καβάνι και το 10,00 του Στάριτζ στον Stoiximan.

Στον 5ο όμιλο, μετά και την οριστική απουσία του Ριμπερί, μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στους σκόρερ είναι ο Μπενζεμά με απόδοση 6,00 στον Stoiximan.

Πραγματική σφαγή θα γίνει στον 6ο όμιλο, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μέσι, Αγκουέρο, Ιγκουαϊν και Τζέκο. Ο Λιονέλ Μέσι προσφέρεται στο 3,75 στον Stoiximan, στο 7,50 ο Τζέκο και στο 9,00 ο Αγκουέρο.

Στον 7ο όμιλο θα έδινα ως φαβορί τον Ρονάλντο, ο οποίος όμως είναι πιθανό να χάσει 1-2 παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του. Θα ρισκάρω λοιπόν με Μίλερ στο 9,00 και Οζίλ στο 15,00 στον Stoiximan.

Τέλος στον 8ο όμιλο, ο Λουκάκου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και η πρωτιά του δίνει 4,50 στον Stoiximan.

 

 Ανάληψη σε 24 ώρες και 100% bonus από τον Stoiximan 

 

Όσον αφορά τώρα τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, το αποτέλεσμα προκύπτει από την εκτίμησή μας για τις ομάδες που θα φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά. Έχοντας ξεχωρίσει λοιπόν, Βραζιλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Αργεντινή, θα αναζητήσω μεταξύ αυτών των ομάδων τον πρώτο σκόρερ. Σε Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία, το σκοράρισμα μοιράζεται μεταξύ αρκετών ποδοσφαιριστών οπότε θα στραφώ είτε στην Αργεντινή είτε στην Βραζιλία. Από τους Αργεντίνους, μεγάλο φαβορί είναι ο Μέσι με απόδοση 8,50 και ακολουθεί ο Αγκουέρο με απόδοση 16,00. Όσον αφορά την Βραζιλία, λογική επιλογή είναι ο Νεϊμάρ με απόδοση 11,00 στον Stoiximan.

Τέλος στον συνδιασμό, νικητή διοργάνωσης και πρώτου σκόρερ, Αργεντινή και Μέσι δίνει 17,00 ενώ 50,00 δίνει το Γερμανία και Μέσι και ακόμα καλύτερα στο 65,00 συναντάμε στον Stoiximan το Ισπανία και Μέσι αλλά και το Αργεντινή και Νεϊμάρ.

//