.

.

.

.

 

.

//

Τα ειδικά στοιχήματα του 7ου ομίλου

Στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ, συναντάμε δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, την Γερμανία και την Πορτογαλία αλλά τόσο η Αμερική όσο και η Γκάνα που συμπληρώνουν τον όμιλο, είναι ικανές να κάνουν την ζημιά, κλέβοντας την μία εκ των δύο θέσεων. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.

 

 Ανάληψη σε 24 ώρες και 100% bonus από τον Stoiximan 

 

Η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου αφού θεωρείται από πολλούς, ικανή να φτάσει ακόμα και μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Η πρωτιά των πάντσερ προσφέρεται στο 1,50.

Η Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις και με μπροστάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η πρόκριση των Πορτογάλων στους 16, δίνει 1,50 ενώ η πρόκριση Γερμανίας και Πορτογαλίας 1,60.

1η Γερμανία, 2η Πορτογαλία δίνει 2,45.

Η Αμερική τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και αν υποτιμηθεί μπορεί να κλέψει την 2η θέση από την παρέα του Ρονάλντο. Η πρόκριση των Αμερικάνων δίνει 3,80.

1η Γερμανία, 2η Αμερική δίνει 5,00.

Η Γκάνα είναι άναρχη ομάδα και εκτιμώ ότι θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου, γεγονός που προσφέρεται στο 2,20. Παράλληλα οι 0-2 βαθμοί της Γκάνας δίνουν  επίσης 2,20.

Τέλος λόγω ποιότητας, η Γερμανία θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ στον όμιλο με την απόδοση πάντως να είναι μόλις στο 1,40.

//