.

.

.

.

 

.

//

14 - 03 - 2015

 

 

 

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΕΜΠΟΛΙ: Μετά την ήττα από τη Σαμπντόρια απολύθηκε από προπονητής ο Τζιανφράνκο Ζόλα και επαναπροσλήφθηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν που είχε φύγει το Δεκέμβριο εξ'αιτίας της κακής πορείας της ομάδας. Αλλοπρόσαλες κινήσεις από τη διοίκηση της Κάλιαρι που δείχνουν, μάλλον, ότι το έχουν πάρει απόφαση ότι θα πέσουν κατηγορία. Ο Τσέχος προπονητής είναι της φιλοσοφίας "δε με νοιάζει πόσα γκολ θα φάω, αρκεί να βάλω τα περισσότερα" και για αυτό θεωρούμε πως το καλύτερο ποντάρισμα για αυτό το ματς είναι το όβερ 3,5 γκολ με απόδοση 3,25. Θεωρώ επίσης ότι αξίζει το ποντάρισμα σαν anytime scorer στους δύο κεντρικούς αμυντικούς Ρουγκάνι και Τονέλι με απόδοση 9,50 και 11,00 αντίστοιχα, με την επιφύλαξη ότι ο τελευταίος είναι αμφίβολος και μπορεί να μην αγωνιστεί.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Έδειξε καλά στοιχεία η Ουντινέζε στη νίκη της με 3-2 επί του δυνατού Τορίνο, ωστόσο μακριά από την έδρα της χάνει πολύ από τη δύναμή της. Από την άλλη πολύ άσχημη και η εικόνα της Αταλάντα, η οποία δε βελτιώθηκε ούτε με την έλευση του καινούριου προπονητή Έντι Ρέτζα, αφού αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Πάρμα των χιλίων προβλημάτων. Το Χ του 3,20 θα είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή γι'αυτό το ματς.

ΒΕΡΟΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ: Στο 94' κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας η Βερόνα στην έδρα της Μίλαν και να παραμείνει σε μια, σχετικά ασφαλής, απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από ισοπαλία με 2-2 με την Ίντερ προέρχεται και η Νάπολι, η οποία όμως την Πέμπτη κέρδισε με 3-1 την Ντιναμό Μόσχας για το Europa League. Κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια οι Παρτενοπέι, ωστόσο, μια ομάδα που κυνηγάει έξοδο στο Champions League, τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζει. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο αμφίβολος, αλλά ξεκούραστος Γκαμπιαντίνι και αν θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο, επίσης ξεκούραστος, Ζαπάτα. Αξίζει το 1,85 του διπλού, ενώ στα ειδικά καλή είναι και η επιλογή να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ ο Ζαπάτα της Νάπολι με απόδοση 8,50. Τέλος, καλή θεωρώ και την επιλογή όβερ 10,5 κόρνερ με απόδοση 2,10.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΠΑΡΜΑ: Αυτά τα παιχνίδια με καταδικασμένες σε υποβιβασμό ομάδες είναι ίσως τα πιο επικίνδυνα για ποντάρισμα, ωστόσο πιστεύω ότι σήμερα τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσιολογικά. Η Σασουόλο τελείωσε ένα σερί δύσκολων παιχνιδιών, με 4 σερί ήττες, με τελευταία αυτή στην έδρα της Γιουβέντους με 1-0. Είναι ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες, καθώς έχει μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα επιθετικά. Ο άσσος στο χαμηλό 1,65, θεωρώ καλύτερη επιλογή το Σασουόλο όβερ 2,5 γκολ με απόδοση 3,50. Αξίζει επίσης ποντάρισμα το να πετύχει ο Ζάζα της Σασουόλο τουλάχιστον 2 γκολ με απόδοση 8,50.