.

.

.

.

 

.

//

07 - 03 - 2015

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ  Περιέργως, η Κάλιαρι έχει μια εκπληκτική προϊστορία στους αγώνες της με τη Σαμπντόρια, όντας αήττητη στα 13 από τα 14 τελευταία ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Ωστόσο, πέρα από αυτό, δε βλέπω με ποιο τρόπο θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ματς. Σε καλή τιμή ο άσσος (1,80) και 3,00 δίνει ο συνδυασμός 1 και N/G. Πολύ καλά πληρώνει και το όβερ 5,5 κάρτες, αφού και οι δύο ομάδες είναι επιρρεπείς σε αυτές.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ  Αγώνα επιβίωσης δίνει η Τσεζένα, ενώ το Παλέρμο προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το πιο πιθανό να συναντηθούν κάπου στη μέση, με το Χ να έχει απόδοση 3,30.

 

 Ανάληψη σε 24 ώρες και 100% bonus από τον Stoiximan 

 

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΖΕΝΟΑ  6 στα 7 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της η Έμπολι έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και, πιθανόν να το καταφέρει κι απόψε. Θεωρώ ότι απόψε θα καταφέρει και να πάρει το ματς, με τον άσσο να δίνει 2,15. Επιπλέον, αξίζει να ποντάρουμε σαν anytime scorer στους κεντρικούς αμυντικούς Ρουγκάνι και Τονέλι με απόδοση 9,50 και 11,00 αντίστοιχα ( για τους πιο τολμηρούς, οι αποδόσεις για πρώτος σκόρερ είναι 23,00 και 26,00). Τέλος, θεωρώ πολύ πιθανή την επίτευξη τέρματος με κεφαλιά, εάν βρείτε σε κάποια εταιρεία αυτό το ποντάρισμα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ  Εκπληκτικό αήττητο σερί 12 αγωνιστικών για το Τορίνο, ωστόσο προβληματίζει η πολύ υψηλή απόδοση του διπλού. Είναι εμφανής η προσπάθεια των μπουκ να τραβήξουν τα πονταρίσματα προς το Τορίνο. Εμείς θα πάμε με την ισοπαλία του 3,15 και με περισσότερο ρίσκο 2 ημίχρονο-Χ τελικό. Τέλος, πολύ καλή η απόδοση 2,05 για το όβερ 10,5 κόρνερ.