.

.

.

.

 

.

//

//

//

1ος όμιλος: Καθαρίζει την πρωτιά, η Βραζιλία(22/06)

Τεράστιο ενδιαφέρον, παρουσιάζει η τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, με το Περού να αντιμετωπίζει την Βραζιλία και την Βολιβία να κοντράρεται με την Βενεζουέλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βραζιλία 4

Περού 4

Βενεζουέλα 2

Βολιβία 0

ΠΕΡΟΥ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το Περού την προηγούμενη αγωνιστική, βρέθηκε να χάνει από την Βολιβία, βρήκε όμως τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και πήρε δίκαια τη νίκη, επικρατώντας με 3-1. Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς, δεν έχει εξασφαλίσει όμως την πρόκριση, αφού απέχει 2 από την Βενεζουέλα που ακολουθεί και κοντράρεται με την αδιάφορη, Βολιβία.

Η Βραζιλία από την μεριά της, στην πρεμιέρα ήταν επιβλητική, κερδίζοντας την Βολιβία με 3-0 αλλά στο δεύτερο ματς, απογοήτευσε το κοινό της και έμεινε κολλημένη στο μηδέν κόντρα στην σκληροτράχηλη, Βενεζουέλα. Η Σελεσάο με 4 βαθμούς, μοιράζεται την πρώτη θέση με το Περού και θέλει τη νίκη, για να μείνει πρώτη, φτιάχνοντας παράλληλα την ψυχολογία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

2 και UNDER 3,5 γκολ

2-3 τέρματα

Βραζιλία πρώτη στα 5 κόρνερ

Περού over 2,5 κάρτες.

 

 Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στον Stoiximan

 

ΒΟΛΙΒΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Βολοβίας, στα 2 πρώτα παιχνίδια, όπου και γνώρισε ισάριθμες ήττες, με 3-0 από την Βραζιλία και 3-1 από το Περού. Κόντρα στη Βενεζουέλα, καλείται να βρει λύσεις στα αμυντικά της κενά, παίρνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στην 3η θέση του ομίλου, περιμένοντας τα αποτελέσματα και των άλλων 2 ομίλων.

Η Βενεζουέλα από την μεριά της, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι τόσο κόντρα στο Περού όσο και απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία, παίρνοντας ισάριθμες λευκές ισοπαλίες. Με όπλο την άμυνα της, καλείται πλέον να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βολιβία, αποτέλεσμα, που θα την φέρει στην οχτάδα της διοργάνωσης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

G/G και UNDER 4,5 γκολ

2-3 τέρματα

OVER 5,5 κάρτες

UNDER 8,5 σουτ στην εστία.

//
//

//