.

.

.

.

 

.

//

//

//

Τα ειδικά στοιχήματα του 3ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, δεσπόζει φυσικά με την παρουσία της, η Εθνική μας ομάδα, η οποία καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία. Μπορεί το μεγάλο όνομα να απουσιάζει από τον όμιλο, η Εθνική όμως θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε 3 γρήγορες και δυνατές ομάδες. Ας δούμε τις επιλογές από το 3ο γκρουπ με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.

 

 Ανάληψη σε 24 ώρες και 100% bonus από τον Stoiximan 

 

Φαβορί του ομίλου, θεωρώ Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού και η πρόκρισή τους στην επόμενη φάση δίνει 3,25, ενώ μετά την οριστική απουσία του Φαλκάο, αξίζει η πρωτιά της Ακτής με απόδοση 4,80.

1η Ακτή Ελεφαντοστού, 2η Κολομβία με απόδοση 9,00.

Στο 1,90 προσφέρεται το UNDER 3,5 πόντοι της Ιαπωνίας.

Ο όμιλος της Εθνικής προβλέπεται να είναι πολύ σφιχτός και με τα λιγότερα γκολ στην διοργάνωση. Το UNDER 13,5 γκολ στον 3ο όμιλο δίνει 1,75.

Όσον αφορά την Εθνική μας, με βάση τις εμφανίσεις της, δεν αποκλείω να τερματίσει στην τελευταία θέση, το οποίο δίνει 2,50.

Πολύ πιθανό η ομάδα του Σάντος να συγκεντρώσει 0-2 πόντους με απόδοση 2,55 ενώ λογική επιλογή φαντάζει και το να πετύχουμε μέχρι και 2 γκολ στην φάση των ομίλων με απόδοση 1,87.

Ο Μήτρογλου δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα ρισκάρω για την πρωτιά στους σκόρερ με τον Σαλπιγγίδη στο 6,00.

 

//
//

//